Scroll Top
nieuws
Welkom bij BIMSQUARE!
BIMSQUARE ONLINE!

Welkom op BIMSQUARE! Nu nog maar een nieuw consultancy en platform, maar niet voor lang. Want onze visie is groot, heel groot, grenzeloos groot, beter gezegd VISIONAIR groot ….. Over een jaar moet de naam BIMSQUARE u bekend zijn als we het hebben over BIM. Wij zijn visionairs met een oog op de digitale toekomst van uw vastgoed.

”De mensen die zo gek zijn om te denken dat zij de wereld kunnen veranderen, zijn degenen die het doen” Steve Jobs.

WIJ ZIJN BIMSQUARE…. Een BIM consultancy waar kennis en kunde gedeeld worden. Waar jong met oud samenwerkt. Waar innovatie en kunde bij elkaar komt, en waar dynamiek en passie voor BIM en vastgoed de drijfveer is. Wij spatten van enthousiasme als het gaat om BIM. Wij zijn een dynamisch team die 8+ jaar ervaring hebben in het BIM. Wij zijn experts in ons vakgebied en op de hoogte van de laatste standaards in de markt. Wij duiken graag analytisch in elk BIM gerelateerde vraagstuk en lossen die pragmatisch voor u op!

KENNIS KENNIS KENNIS en nog eens KENNIS!

Wij geloven sterk in het delen van onze kennis. Wij zullen daarom om de 2 weken een blog schrijven met een nieuw onderwerp. De onderwerpen van onze blogs willen wij ook niet willekeurig verzinnen en schrijven. Wij willen proactief blogs schrijven volgens de informatiebehoefte vanuit de markt. De onderwerpen van onze blogs zijn daarom altijd actueel en op maat.

Heeft u nog suggesties voor een onderwerp of vragen waar u graag een antwoord op wilt hebben? Dan willen wij daar graag antwoord op geven in een Blog! Aarzel daarom niet de #BSnexttopic vraag te stellen door ons te contacteren via de website, onze social media kanalen of te reageren op de berichten… wij willen graag uw BIM behoeftes onderzoeken en het BIM verder ontwikkelen in de markt.

”Hmmmm…. Dat klinkt als gratis consultancy dus eigenlijk?” Klopt, wij doen dat dus even…
Geen woorden maar ijzersterke data die wij graag met uw delen! Toch een tikje Rotterdams..

Wij kijken er naar uit om opdrachtgevers en specialisten hulp te schieten en te streven naar mooie samenwerkingen waar we met verschillende partijen de digitale transformatie van morgen ontwikkelen.

Hebt u vragen of wilt u reageren? Neem dan contact met mij op via 085 – 73 26 808 of m.lafta@bimsquare.nl

Mostafa Lafta

ir. Mostafa Lafta
Founder, BIMSQUARE