Scroll Top
Over ons
Wij stellen ons graag voor zodat u weet wie wij zijn en wat wij voor uw informatisering vraagstuk van uw vastgoed kunnen betekenen…

Missie

Onze missie is het opereren als een fullservice ‘’BIMSQUARE’’ consultancy die naast advisering en ondersteuning, opereert als een BS academy die praktische BIM kennis, trainingen en innovaties ontwikkeld en deelt.

Visie

Onze visie is het fungeren als een brug tussen de fysieke en het virtuele wereld. Dit door het creëren van een ‘’Square’’ (plein) aan BIM kennis en innovaties waarmee er gericht advies en ondersteuning geleverd word.

Strategie

Onze strategie is simpel, geen woorden maar ijzersterke data aan kennis en kunde die door ervaren specialisten gedeeld word en geïntegreerd word in oplossingen van gestelde vraagstukken.

Achtergrond van BIMSQUARE

BIMSQUARE is uw aanspreekpunt voor al uw vragen rondom het BIM. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf die de kennis en kunde heeft op het gebied van BIM. Onze specialisten hebben gewerkt voor  grote nationale en internationale marktleiders. Wij houden van alle vraagstukken die te maken hebben met informatisering en digitalisering van uw vastgoed om uw gebouw nog slimmer, efficiënter en visueler inzichtelijk te krijgen.

Wij zijn specialisten met een bewezen achtergrond voor de bouwbranche. Wij houden van vastgoed en digitalisering, en verdiepen ons daarom op de laatste technologieën en gestelde eisen en normen vanuit het politiek of de markt. Hierdoor kunnen wij uw vastgoed van ontwerpfase tot aan beheer en onderhoudsfase optimaliseren.

Neem contact op

Waarom kiezen voor bimsquare

Door de diversiteit van onze specialisten en partners waarmee we samenwerken bevinden wij ons in de hieronder weergegeven  expertisevelden en beschikken wij de kennis en kunde hiervan.

Wij zijn u brug tot een goed implementatie van het BIM werkmethodiek en adviseren u bij de inrichting van uw informatielandschap en ondersteunen u met al uw BIM vraagstukken en vraagstukken die raakvlakken hebben met de bovengenoemde expertisevelden.

”Wij zijn uw voelsnaar omtrent vragen over hoe u er voor staat op het gebied van BIM op de markt”.
WIJ ZIJN bimsquare

Wij zijn een jong dynamisch en divers team team met veel kennis en kunde op het gebied van BIM en vastgoed.  Wij zijn BIM managers, BIM coördinatoren, BIM modelleurs, architecten, installateurs en constructeurs die  een doel voor ogen hebben:

”al uw vraagstukken omtrent BIM, informatisering en digitalisering van uw vastgoed oplossen”

Analytisch in uw vraagstuk duiken en die pragmatisch oplossen met de laatste kennis en innovatie op het gebied van BIM, informatisering en digitalisering zijn onze fundamenten.

kom bij ons bimsquare team

Ben jij een BIM specialist met veel kennis op het gebied van informatisering en digitalisering van vastgoed? Ben je heimelijk verliefd op vastgoed? of heb je een gepassioneerde drive in digitale innovaties en wil je graag vraagstukken van toonaangevende opdrachtgevers en marktleiders oplossen?

Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn namelijk opzoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Onze trein van koplopers op het gebied van BIM en vastgoed wilt graag een koploper bij. Alleen zo blijven wij namelijk kartrekkers op de laatste ontwikkeling in de markt.

Bekijk onze openstaande vacatures door op de button hieronder te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wij kijken uit om jou te verwelkomen!