Scroll Top
bim regie
Daag ons uit! Laten we samen bouwen aan een digitale toekomst.
BIM regie

Bent u opzoek naar een BIM regisseur die uw organisatie intern of extern (op projecten) vertegenwoordigd en ondersteund?

BIMSQUARE opereert graag als verlengstuk van uw organisatie op het gebied van BIM. Onze BIM regisseurs staan paraat om uw organisatie te ondersteunen en te vertegenwoordigen richting de projectteam of andere stakeholders.

Neem contact op

Onze BIM regisseurs hebben een bewezen achtergrond op het gebied van BIM. Zij kunnen als geen ander risico’s uit het BIM proces detecteren en modellen valideren. Onze BIM regisseurs stellen gezonde discussies als het komt op het waarborgen van de kwaliteit van het model en de integriteit van de informatie. Ze weten de focus te houden tussen hoofd- en bijzaken. De nodige afspraken weten ze  goed vast te leggen in een BIM uitvoeringsplan. Zij zorgen er overigens ook voor dat de team zich houd aan de gemaakte afspraken.

Het is belangrijk dat ieder stakeholder weet wat zijn demarcatie van informatie is, maar het is ook belangrijk dat de team niet onnodig veel (of te weinig) informatie in het model stopt. Het model moet de informatie beschikken die voldoet aan de informatiebehoefte. Het model moet consistent en integer opgebouwd worden volgens de gestelde eisen en standaarden. Dit houd in dat de informatie op een juiste manier gestructureerd opgenomen dient te worden zodat er bij informatie uitwisseling tussen de verschillende stakeholders geen data verlies ontstaat.

Onze BIM regisseurs hebben deze kennis, kunde en de ervaring in huis. Zij zorgen dat ze namens u als verlengstuk van uw organisatie grip houden op het BIM proces.

Het opstellen van een BIM uitvoeringsplan die voldoet aan de informatie behoefte en gestelde eisen uit het BIM protocol, zijn taken die uit nature een onderdeel vormen van hun DNA. Ze managen dit proces op een natuurlijk manier zonder enig vorm van stress (ongeacht de omvang van het project), ze weten de stakeholders als team samen te laten werken en discussies te laten resulteren tot oplossingen.