Scroll Top
detachering
Daag ons uit! Laten we samen bouwen aan een digitale toekomst.
detachering

Heeft u het erg druk met opdrachten en komt u BIM specialisten te kort? Bent u opzoek naar tijdelijke of vaste specialisten voor bouwkundig tekenwerk? BIMSQUARE ontneemt graag u zorgen van sollicitatie procedures en leveren u de juiste specialisten aan. Zo kunt u zich blijven focussen op uw kernactiviteiten waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn.

De ultieme combinatie van samenwerken, vertrouwen en kwaliteit zonder dat u personeelsbestand groeit.

Neem contact op

Doordat wij zelf specialisten zijn in ons vakgebied, kunnen wij als geen ander een specialist op de proef stellen op zijn of haar kwaliteiten en kennis. Wij onderscheiden ons daarom door een individuele benadering. Wij zorgen dat wij u de juiste BIM specialist leveren die voldoet aan uw wensen. Wij leveren de optimale match tussen werkgever en werknemer. Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren een gedegen netwerk opgebouwd van verschillende specialisten die graag wat willen betekenen voor u. Zo kunt u onder andere bij BIMSQUARE terecht voor de volgende BIM specialisten.

  • BIM modelleur
  • BIM coördinator
  • BIM specialist
  • BIM regisseur

BIMSQUARE specialisten bieden onze opdrachtgevers  kennis, kunde en continuïteit. Zij zijn gewend om snel productief te zijn en zich de materie van onze klanten eigen te maken. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is daarvan het resultaat.