Scroll Top
Contact
Wij zijn op een missie om een gesprek met u aan te gaan in deze snelle digitalisering.

BIMSQUARE is een BIM consultancy. Wij zijn de specialisten die u nodig hebt voor de digitale toekomst van uw vastgoed. Wij zorgen dat uw fysieke wereld het virtuele wereld ontmoet. Wij leveren digitale oplossingen die de levenscyclus van uw vastgoed optimaliseren.

Adres

Rietbaan 2
2908LP Capelle aan den IJssel
Nederland

Telefoon

+31 (0)85 73 26 808

Openingstijden

Maandag: 9:00 – 18:00
Dinsdag: 9:00 – 18:00
Woensdag: 9:00 – 18:00
Donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 18:00

Daag ons uit Wij helpen u graag!

Stel ons uw vraag door het formulier hieronder in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

  Onderwerp?
  Hoe heeft u ons gevonden?

  Volg ons op social media

  Wij houden u graag op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en kennis op het gebied van informatisering, digitalisering, BIM en vastgoed.

  Volg ons daarom op de volgende social media kanalen!

  veelgestelde vragen

  Building Information Modeling (BIM) is een op 3D-model gebaseerd proces dat architectuur, engineering, constructie professionals (AEC) en klanten een virtuele inzicht en tools geeft om efficiënter samen te werken, plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen en infrastructuur in alle fasen van de levenscyclus.

  Door de snelle ontwikkelingen en digitaliseringen worden gebouwen slimmer. BIMSQUARE helpt u bij het beheer en onderhoud van uw vastgoed door het BIM te koppelen met uw informatielandschap. Hierdoor word u gebouw niet alleen slimmer, maar worden de slimme resultaten ook 3D gevisualiseerd. Daarnaast helpen wij u graag bij het herinrichten van het BIM model voor het beheer en onderhoudsfase. Wij doen dit met volle passie en liefde op de juiste en integere wijze volgens de gestelde standaarden en protocollen. Zo maken wij uw gebouw klaar voor de digitale toekomst.

  De gemiddelde woningcorporatie heeft al snel duizenden VHE’s. De vastgoed informatie van deze VHE’s zijn in verschillende informatie pakketten opgeslagen. Doordat deze niet altijd voor iedereen binnen de corporatie toegankelijk zijn en dus niet actief worden beheerd is deze informatie niet altijd correct en actueel. Dit levert in de praktijk veel knelpunten op.

  Voor steeds meer woningcorporaties is dit de voornaamste reden om de vastgoed informatie te ‘verBIMmen’. De pallet aan informatielandschap zal dan heringericht worden en aansluiten op het BIM. Door middel van het BIM kunt u als wooncorporatie op regie basis digitaal werken, beheren en uw vastgoed onderhouden en visueel inzichtelijk krijgen.

  Mocht u een BIM gerelateerde vraagstuk hebben voor uw organisatie of vastgoed die niet binnen een van onze diensten valt? aarzel dan niet alsnog contact met ons op te nemen. Wij zetten graag onze expertise in om uw vraag pragmatisch en deskundig op te lossen. Elk vraagstuk zien wij als een mooie uitdaging die wij graag voor u willen oplossen zodat uw organisatie of vastgoed klaar staat voor de digitale toekomst!